AEG UltraSilencer / VX8-2-ÖKO Staubsauger mit Beutel EEK A (700 Watt, nur 58dB(A), 3 Düsen, 12 m Aktionsradius, Softräder, 3,5 Liter Staubbeutelvolumen, waschbarer Hygiene Filter E12) Schwarz/Grün

AEG UltraSilencer / VX8-2-ÖKO Staubsauger mit Beutel EEK A (700 Watt, nur 58dB(A), 3 Düsen, 12 m Aktionsradius, Softräder, 3,5 Liter Staubbeutelvolumen, waschbarer Hygiene Filter E12) Schwarz/Grün

7332543475131
NLDit is het toppunt van milieubewust stofzuigen. De VX8 Öko is gemaakt van 55% gerecycled plastic en wanneer hij aan het einde van zijn leven komt, kan tot 92% weer gerecycled worden. Zelfs de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, welke uiteraard geheel gerecycled kan worden.

Bespaar energy, zonder in te leveren op prestatie. De VX8 Öko gebruikt de helft van de energie in vergelijking tot een standaard 2100 watt stofzuiger, maar dit heeft geen effect op de prestaties. De aerodynamische bouw en design zorgt voor efficiëntere zuigkracht en gebruikt tegelijkertijd minder energie.

Stofzuigen zonder iemand te storen. Dankzij verdere ontwikkelingen van het Silence PRO System™, is de VX8 nu nog stiller. Er zijn verbeteringen aangebracht in de slang en in de stille, maar zeer efficiënte Silent Pro™ stofzuigermond.

Zachte wielen zorgen ervoor dat uw geen krassen maakt op de vloer tijdens het reinigen en maakt gemiddeld minder lawaai tijdens het stofzuigen.

Onze Silent Pro™ stofzuigermond garandeert een nog lager geluidsniveau wanneer u gaat stofzuigen. Dit komt door het aerodynamisch design en de diep reinigende stofzuigermond. U krijgt een fantastisch efficiënte en krachtige zuigprestatie, zonder het hoge geluidsniveau.

Voor een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes geeft het Motion Control System™ de mogelijkheid u gemakkelijk te verplaatsen en te draaien met de stofzuiger.
Multi-Room Systeem™ met 12m bereik en een ergonomisch design

Licht en gemakkelijk maneuvreren rond meubilair en hoeken. Met een bereik van 12 meter is het niet meer nodig om vaak van stopcontact te wisselen. De gemakkelijke toetsen, een stevige aluminium stofzuigerstang en de zachte rubberen wielen maken de VX8 tot een groot plezier om schoon mee te maken.
Cheapest Watch
Curiua.com is a participant in the Amazon EU Associates Programme, an affiliate advertising programme designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it and Amazon.es